Сръбският специалист залага на резерви от “Левски за срещата, която може да му коства

...
Сръбският специалист залага на резерви от “Левски за срещата, която може да му коства
Коментари Харесай

Младен Кърстаич прави 3 промени за мача с Литва

Сръбският специалист залага на резерви от “Левски ” за срещата, която може да му коства поста
3 промени в стартовия състав на така наречен народен тим в съпоставяне със загубата 1:2 от Черна гора ще направи селекционерът Младен Кърстаич за борбата за предпоследното място в група G от европейските квалификации с Литва. Мачът е през днешния ден от 19,00 ч на стадион “Васил Левски ”. В първия дуел с балтийската страна нашите приключиха 1:1, макар че играха близо 75 минути с човек повече.

Под рамката на вратата още веднъж ще застане Иван Дюлгеров. На мястото на болния Димо Кръстев, който бе титуляр при провалянето от черногорците през предишния месец, ще стартира Алекс Петков. Другите двама бранители ще бъдат Валентин Антов и Кристиан Димитров. Вместо капитана на “Левски ” Андриан Краев пък от първата минута ще започва Ивайло Чочев. Голмайсторът на Първа лига от предишния сезон ще си партнира в центъра на терена с футболист №2 на България Илия Груев.

Третата смяна, която Кърстаич гласи, е обвързвана с десния халф-бек. Преди месец на тази позиция работи Виктор Попов от “Черно море ”. За дуела с литовците обаче селекционерът на така наречен народен тим ще заложи на Марин Петков от “Левски ”. На другия фланг ще работи съотборникът му Патрик-Габриел Галчев. Интересното е, че двамата са твърди запаси в състава на Николай Костов, само че все пак Кърстаич ще им гласоподава доверие от първата минута през днешния ден.

В предни позиции сърбинът още веднъж ще заложи на триото Кирил Десподов, Георги Русев и Лукас Петков. Така за следващ дуел Кърстаич ще излезе на терена без чист нападател. В ролята на подправена деветка ще работи Русев от ЦСКА 1948.

При загуба от Литва на 100 % сръбският експерт си потегля. Чашата на самообладание към Кърстаич е съвсем преляла и се чака нов срам, с цел да бъде уволнен, на инат на тлъстата наказателна клауза, заложена в контракта му.

Очаквано пък Националният стадион “Васил Левски ” ще бъде празен. По трибуните за днешния мач се чакат не повече от 4 хиляди фенове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР